Atelier – Despre Responsabilitate

Despre responsabilitate

  • în profesie, familie, spațiul public –

participă profesor religie Adriana Nicoleta Argatu,

sociolog Emilia Iorganopol

sociolog Alexandru Poncea

și alți invitați

Locul desfăşurării: str. Fabricii nr. 46G, sector 6, sala A3

Marți, 28 noiembrie, va avea loc un nou eveniment din seria celor propuse prin proiectul ATELIER, desfășurat de către Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității Spiru Haret, București în colaborare cu Asocația pentru Cultură și Știință Totem, asociație profesională constituită de absolvenți și cadre didactice ale Universității.

Dezbaterea cu tema Despre responsabilitate – în profesie, familie și viața de zi cu zi pune problema prezenței și puterii noastre de influențare a deciziilor care ne privesc. Dacă responsabilitatea este o măsură a apăsării sau a libertății noastre, dacă alegerea liberă a profesiei, partenerului sau mediului de viață presupune detașare sau, dimpotrivă, adâncirea responsabilității, vor constitui unele din temele abordate în discuție de invitații noștri, profesori de religie, sociologi, psihologi sau politologi.

Sunt așteptați la dezbatere studenți, cadre didactice ale Universității Spiru Haret, reprezentanții Societății pentru Cultură și Știință Totem, alți oaspeți, reprezentând domenii diferite de specializare. Manifestarea este adresată cadrelor didactice și studenților Facultății de Psihologie și Științele Educației, ai Universității Spiru Haret și invitaților acestora.

Lasă un răspuns