De vorbă cu vizitatorii

alexandruponcea@gmail.com

corinabistriceanu@yahoo.com

3 păreri la “De vorbă cu vizitatorii”

  1. BUna Ziua,

    Va rugam dati-ne informatii curente despre organizatia dvs. inclusiv asupra locatiei Dv. Dar si din trecut/evenimente.Sunt evenimente care sa cuprinda si diasporeni?

    Daca aveti membrii sau suporteri la Brasov va rugam sa le cereti datel de contact caci acolo avem un sediu la care nu e nimeni tocmai in luna asta cand sunt mai multi diasporeni acolo. Poate veti fi interesati de cooperare..Si, va rugam, vedeti la http://www.romanianculture.us inclusiv programul important de INTERNSHIP…si de colaborari in tara/De la distanta (unele pot fi platite)…Sau daca poate cineva de la dvs sa vina in SUA …

    1. Bună ziua! Ne cerem scuze de întârzierea cu care răspundem. În legătură cu întrebările dvs., site-ul este în curs de reorganizare. Cât de curând, vor fi postate mai multe informaţii despre noi, inclusiv câteva dintre cele mai semnificative activităţi desfăşurate până acum. Nu am avut colaborări cu diaspora, dar suntem deschişi la acest fel de parteneriat.

  2. Comentariul dvs. nu are legătură cu materialul de pe acest site. În roice caz, asociaţia noastră promovează libertatea de gândire şi, ca atare, respectăm opiniile cititorilor şi solicităm acelaşi respect faţă de ideile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *